Història

El CB Lliçà d’Amunt es va fundar el 1987. Compta, per tant, amb gairebé 30 anys d’història, que coincideixen amb les dues dècades de gran expansió demogràfica i de desenvolupament de Lliçà d’Amunt.

Actualment, és una de les entitats esportives que canalitza una major activitat, tant pel nombre de llicències d’esportistes inscrits a la Federació Catalana de Bàsquet, com en el volum de la seva massa social. Lliçà d’Amunt és el municipi amb major ràtio de jugadors per habitant de tota Catalunya.

L’orientació fonamental del Club és la formació esportiva, tant en la competició com en valors que fomenta la pràctica de l’esport. Per això, el nostre lema és “Fes esport, fes amics!”.

El CB Lliçà d’Amunt prioritza l’oferta de mitjans per a tots els infants i joves que vulguin jugar a bàsquet, sobre la selecció dels aspirants amb criteris tècnics i competitius. Tanmateix, el nivell de competició aconseguit per molts equips del Club és molt alt, havent competit el 2006-07 un equip en la màxima categoria catalana (preferent). Actualment el nostre primer equip està en 1a Catalana.

Un dels trets característics del Club, del qual ens sentim enormement orgullosos, és la paritat entre esportistes masculins i femenins. El club compta amb equips en totes les categories d’edat fins a la categoria Júnior (18 anys) en tots dos gèneres. Pocs clubs de municipis de les nostres característiques poden presumir d’haver aconseguit això.